Monthly Archives: december 2009

Meet the natives

pasfotofelicitaSoms zijn er van die dagen in een mensenleven die tegen wil en dank horizontaal doorgebracht moeten worden. Onlangs werd ik er tijdelijk aan onderworpen. Vanwege bonzende slapen, lukte lezen niet zo goed, maar gelukkig bestaat er zoiets als televisie.

Continue reading

Geen verschil tussen lelie of waterstofbom

pasfotofelicitaFebruari, mijn geboortemaand en ook de maand waarin menig Elfstedentocht gereden is. Het is hartje winter. Buiten is het koud, maar toch smeult in deze maand onderhuids het vuur van liefde en romantiek. ‘Alleen je vurig hart, en anders niet’ lees ik in ‘het verlangen’ van Lorca. Nog even en dan komen alle opgekropte en in stilte borrelende gevoelens tot eruptie op Valentijnsdag!

Continue reading

Groeten uit Arnhem aan Zee

pasfotofelicitaDit jaar geen vakantie voor mij in het buitenland. Noodgedwongen weliswaar, maar dat mag de pret niet drukken. U zult zich wellicht afvragen waardoor ik aan huis en haard gekluisterd ben, welnu dit voorjaar werd ik aangereden door een man in een gigantische zwarte auto waar ik het merk niet van zal noemen. Het letsel dat ik daarbij opliep is van dien aard dat reizen op dit moment niet tot de mogelijkheden behoort. Maar een verblijf in Arnhem aan Zee heeft ook zo zijn voordelen.

Continue reading

Twitter Facebook Instagram
blogs van felicita