Actie

 

Actie voor leesclubs, leeskringen, culturele centra etc

Zouden jullie het leuk vinden mij op bezoek te krijgen? Ik geef lezingen op locatie waarbij natuurlijk mijn laatste roman Ravage besproken wordt en er vragen gesteld kunnen worden waar ik altijd openhartig antwoord op geef. Tot en met juni organiseren Uitgeverij De Kring en ik een speciale actie. Wil je er meer over weten? Stuur een mail naar: info@uitgeverijdekring.nl

Lezing en lunch

 

Mijn nieuwe roman speelt zich af in Doorwerth. Vanaf april organiseer ik iedere tweede zondag van de maand een lezing met lunch in de herenkamer van Proeflokaal Bilders in Oosterbeek. Ik vertel over Ravage en het persoonlijke verhaal achter mijn nieuwe roman. Daarna serveert Bilders een uitgebreide lunch. Natuurlijk is er volop ruimte om vragen te stellen, mijn roman te laten signeren of van een speciale boodschap te laten voorzien.

De lezing is ook geschikt voor schoolklassen, leesclubs en als moederdagcadeau. Op de tweede zondag van mei organiseer ik speciaal daarvoor een moederdaglezing. Ook is het op aanvraag mogelijk een lezing met lunch te organiseren.

De kosten voor de lunch inclusief lezing is 20 euro. Interesse? Inschrijven kan via het inschrijfformulier.