Nieuwe roman 

Op dit moment werkt Felicita aan een nieuwe, verassende en ook krachtige roman die zich zowel in Nederland, Spanje als Italië afspeelt.

Inzendig De Gouden Strop 2020

Ravage van Felicita is ingezonden voor De Gouden Strop 2020.

De Gouden Strop is de prijs voor de beste (oorspronkelijk) Nederlandstalige spannende roman. De prijs is in 1986 in het leven geroepen door het Genootschap van Nederlandstalige Misdaadauteurs, en genoemd naar het gelijknamige boek van Joop van den Broek. Niet alleen misdaadauteurs winnen deze prijs. In 1994 koos de jury uit 37 misdaadromans ‘Het woeden der gehele wereld’ van Maarten ’t Hart als het spannendste Nederlandstalige boek van het jaar en in 1995 won ‘Vertraging’ van Tim Krabbé deze prijs waar verder 36 andere misdaadromans voor genomineerd waren.

Voorheen werd alleen een vakjury voor het toekennen van de prijs ingeschakeld. Tegenwoordig worden de vijf genomineerden wel door een jury van deskundigen gekozen, maar wordt de uiteindelijke winnaar door een publiekstemming bepaald. Het publiek heeft de gelegenheid te stemmen bij de deelnemende boekhandels en wordt daartoe aangemoedigd via aandacht voor de nominaties in de verschillende media, boekhandels, bibliotheken etc.

Thumbs up voor Felicita!

Actie

Actie voor leesclubs, leeskringen, culturele centra etc

Zouden jullie het leuk vinden mij op bezoek te krijgen? Ik geef lezingen op locatie waarbij natuurlijk mijn laatste roman Ravage besproken wordt en er vragen gesteld kunnen worden waar ik altijd openhartig antwoord op geef. Tot en met juni organiseren Uitgeverij De Kring en ik een speciale actie. Wil je er meer over weten? Stuur een mail naar: info@uitgeverijdekring.nl

Lezing en lunch

Mijn nieuwe roman speelt zich af in Doorwerth. Vanaf april organiseer ik iedere tweede zondag van de maand een lezing met lunch in de herenkamer van Proeflokaal Bilders in Oosterbeek. Ik vertel over Ravage en het persoonlijke verhaal achter mijn nieuwe roman. Daarna serveert Bilders een uitgebreide lunch. Natuurlijk is er volop ruimte om vragen te stellen, mijn roman te laten signeren of van een speciale boodschap te laten voorzien.

De lezing is ook geschikt voor schoolklassen, leesclubs en als moederdagcadeau. Op de tweede zondag van mei organiseer ik speciaal daarvoor een moederdaglezing. Ook is het op aanvraag mogelijk een lezing met lunch te organiseren.

De kosten voor de lunch inclusief lezing is 20 euro. Interesse? Inschrijven kan via het inschrijfformulier.