Boekpresentatie

Donderdagavond 13 oktober 2022
Aanvang 19.30 uur (inloop 19.00 uur)
Locatie: boekhandel Het Colofon, Bakkerstraat 56, Arnhem

Felicita heeft dit boek onder bijzondere omstandigheden geschreven, daarom is de boekpresentatie dit keer geen besloten feestje, maar wil ze iedereen uitnodigen erbij aanwezig te zijn. Er zijn 80 stoelen beschikbaar, aanmelden is verplicht.
De eerste vijftig mensen die een gesigneerd exemplaar bij Boekhandel Het Colofon reserveren krijgen er een door haar gemaakt cadeau erbij. Wie via Uitgeverij De Kring een gesigneerd exemplaar besteld, krijgt haar nieuwe roman Tussen zwarte vlinders gesigneerd en gratis toegestuurd. Wie snel reserveert krijgt ook een door Felicita gemaakt en genummerd cadeau erbij. Het is snel beslissen geblazen, want de oplage is beperkt.


Nieuwe roman 

In oktober verschijnt Felicita's nieuwe, verassende, mysterieuze en ook krachtige roman Tussen zwarte vlinders die zich zowel in Nederland, Spanje als Italië afspeelt.

Een verdronken vader, een beste vriend, een mysterie, een nieuwe liefde.
Maar niet alles is wat het lijkt.

Uit welingelichte kringen

Dat Felicita Vos de enige Roma schrijver van Nederland is maakt haar sowieso uniek. Daarnaast schrijft ze bijzondere romans waarin de Roma-thematiek altijd op de achtergrond meespeelt; ook weer in deze nieuwe spannende, vaardig geschreven roman vol leugens en verraad. Geen spoilers hier: lees het vooral. Wel alvast de belofte dat er een onvergetelijk personage in voorkomt: Fredo, de flamboyante homovriend van Raven. Hij bezorgt de lezer in de slotscènes van het boek gegarandeerd minimaal een brok in de keel. Prachtig.

'Wat een pageturner! Een bijzondere roman met een ontroerend einde dat je nog lang bijblijft.' Janneke Siebelink

'Wat een meeslepend verhaal!' Marion Pauw

Lezingen

Felicita Vos geeft lezingen in bibliotheken, boekhandels, scholen, leeskringen en bedrijven. Ze vertelt over haar romans en schrijverschap en draagt voor uit eigen werk. Ze houdt van interactie met het publiek, maar ook na afloop van de lezing beantwoord ze openhartig vragen en is er gelegenheid haar boeken te kopen en te laten signeren.

Boekingen

Voor informatie over boekingen kun je contact opnemen met:

Dorine Holman
Literair agent/impresario dorine@dorineholman.nl

De Schrijverscentrale
info@deschrijverscentrale.nl
tel: 020 623 49 23

Uitgeverij De Kring
info@uitgeverijdekring.nl
tel: 020-379 2939