Lezingen

Ben je geïnteresseerd in een uniek evenement? Nodig dan Felicita Vos uit voor een lezing of openbaar interview. Dat staat garant voor een bijzondere middag of avond waarbij ze openhartig vertelt over haar werk waarin ze soms pittige thema’s aansnijdt. Ook de Romacultuur, het leven tussen verschillende culturen en de impact daarvan komen aan bod. Na afloop van de lezing is er gelegenheid haar boeken te kopen en te laten signeren. Voor informatie en boekingen kun je contact opnemen met de Schrijverscentrale.

Agenda

Meet & Greet met signeersessie bij Boekhandel Broekhuis in Deventer

4mrt2023
Tijd: 14:00 - 16:00
Locatie: Boekhandel Broekhuis Deventer, lange Bisschopstraat 7
041E2BF3-8CB2-4DE0-B1E0-352A0395EF77

Op zaterdag 4 maart is Felicita voor een Meet & Greet te gast bij Boekhandel Broekhuis in Deventer. Felicita gaat in gesprek met publiek, beantwoord vragen en signeert haar recent verschenen roman Tussen zwarte vlinders die ze speciaal voor deze gelegenheid van een speciaal item voorziet.

Meet & Greet met signeersessie bij Boekhandel Meijer en Siegers in Oosterbeek

11mrt2023
Tijd: 14:00 - 16:00
Locatie: Boekhandel Meijer & Siegers, Utrechtseweg 208, Oosterbeek
tijdelijk

Op zaterdag 11 maart bijt Felicita het spits van de Boekenweek af. De dag na het Boekenbal is ze te gast in Boekhandel Meijer en Siegers in Oosterbeek waar ze openhartig met publiek in gesprek gaat en haar recent verschenen roman Tussen zwarte vlinders signeert en van een bijzonder item voorziet.

Nieuws

Nieuwe roman

In oktober verschijnt Felicita's nieuwe, verassende, mysterieuze en ook krachtige roman Tussen zwarte vlinders die zich zowel in Nederland, Spanje als Italië afspeelt.

Een verdronken vader, een beste vriend, een mysterie, een nieuwe liefde.
Maar niet alles is wat het lijkt.

Uit welingelichte kringen

Dat Felicita Vos de enige Roma schrijver van Nederland is maakt haar sowieso uniek. Daarnaast schrijft ze bijzondere romans waarin de Roma-thematiek altijd op de achtergrond meespeelt; ook weer in deze nieuwe spannende, vaardig geschreven roman vol leugens en verraad. Geen spoilers hier: lees het vooral. Wel alvast de belofte dat er een onvergetelijk personage in voorkomt: Fredo, de flamboyante homovriend van Raven. Hij bezorgt de lezer in de slotscènes van het boek gegarandeerd minimaal een brok in de keel. Prachtig.

'Wat een pageturner! Een bijzondere roman met een ontroerend einde dat je nog lang bijblijft.' Janneke Siebelink

'Wat een meeslepend verhaal!' Marion Pauw